Eventueel keeperscarrousel bij PSV kan mogelijk zorgen voor terugkeer van oude bekende (2024)

Table of Contents
Meer nieuws Meer sportnieuws
Eventueel keeperscarrousel bij PSV kan mogelijk zorgen voor terugkeer van oude bekende (1)

Noel Korteweg

Laatste update:

Mocht Joël Drommel deze zomer vertrekken bij PSV, dan kan Jeroen Zoet mogelijk in beeld komen als tweede doelman bij de regerend landskampioen. Dat meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. De 33-jarige keeper is momenteel transfervrij na zijn vertrek bij Spezia.

Er kan deze zomer mogelijk een keeperscarrousel op gang komen bij PSV. Maandag werd namelijk bekend dat Atlético Madrid zich bij de Eindhovenaren heeft gemeld om Walter Benítez over te nemen. Het management van de doelman is in gesprek met los Rojiblancos, die naar verluidt tussen de acht en tien miljoen euro moeten betalen om hem los te weken bij PSV.

Het artikel gaat verder onder de video

Meer video's

Ook de toekomst van Drommel is nog ongewis. De keeper wil graag (meer) aan spelen toekomen bij PSV of eventueel een andere club, schrijft Elfrink. “Maar er is tot dit moment nog geen partij die aan zijn persoonlijke voorwaarden kan voldoen én hem wil halen voor de prijs die PSV in gedachten heeft.”

De PSV-watcher schrijft dat Drommel ‘voor veel Nederlandse clubs in sportief opzicht heel interessant is’, maar dat zijn salaris mogelijk een struikelblok kan vormen. Voor clubs naast Feyenoord en Ajax is het overnemen van zijn PSV-salaris namelijk ‘bijna onmogelijk’. Mocht Drommel vertrekken, dan kan Zoet mogelijk in beeld komen bij PSV als tweede keeper.

“Zoet staat zeker open voor een terugkeer naar Eindhoven en beseft volgens ingewijden dat zijn rol dan anders is dan voorheen, toen hij jarenlang eerste goalie was en met PSV in de Champions League speelde”, aldus Elfrink. Zoet kon deze zomer als eerste keeper naar Willem II en als tweede doelman naar Werder Bremen, maar tot een deal kwam het niet.

De Veendammer komt uit de jeugd van PSV, waar hij in het seizoen 2013/14 doorbrak in de hoofdmacht na een verhuurperiode bij RKC Waalwijk. Zoet zou jarenlang de vaste man onder de Eindhovense lat zijn, maar raakte onder Mark van Bommel zijn basisplaats kwijt aan Lars Unnerstall.

De keeper werd begin 2020 verhuurd aan FC Utrecht, maar die uitleenperiode duurde maar enkele maanden omdat de coronapandemie de competitie stillegde. In september 2020 vertrok Zoet definitief bij PSV, dat hij inruilde voor Spezia uit Italië. Na vier jaar en 49 duels trok hij deze zomer de deur achter zich dicht in La Spezia.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

PSVSpezia Calcio

Meer nieuws

René van der Gijp slacht 4 Oranje-internationals: 'Zij hebben één hersencel!'23:5315.07.202420Álvaro Morata deelt tijdens titelfeest Spanje sneer uit naar Jamal Musiala23:2515.07.202423Francesco Farioli wijst Ajax-duo aan dat ‘heel goede dingen’ laat zien22:4215.07.20249Basisspeler Manchester City bereikt persoonlijk akkoord met Al Nassr22:1415.07.202420Transfer Mikautadze naar Monaco lijkt op laatste moment gekaapt te worden21:3015.07.202414Kritiek op Memphis onterecht? Oranje-spits in rijtje met Yamal en De Bruyne21:1315.07.202429

1

2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli

Welkom terug! | PSV

Reacties

OnsBerry

9 juli 2024 om 15:52

Allemaal leuk en aardig, maar de enige die Zoet linkt aan PSV, is Elfrink zelf. Even wat "ingewijden" benaderd en die geven aan dat Zoet vast wel interesse heeft. Even lekker nieuws maken dat er niet is dus.

MessiBazoer

9 juli 2024 om 15:59

Drommel is niveau Twente/AZ. Kan me niet voorstellen dat PSV met hem als 1e en Zoet als 2e keeper het seizoen in gaat.

STORING

9 juli 2024 om 16:07

Heb je het artikel wel gelezen? Er staat duidelijk dat Zoet, als tweede doelman, in beeld komt zodra Drommel vertrekt. Drommel zal nooit eerste keeper worden. En verder zit PSV met hem in zijn maag omdat er weinig clubs aan zijn salaris kunnen voldoen.

MessiBazoer

9 juli 2024 om 16:22

Mijn fout denk ik. Of verkeerd gelezen of het stond er eerst anders.

Henk25

9 juli 2024 om 16:09

Zal Mark Flekken geen optie zijn?

Savano

9 juli 2024 om 16:26

Goede suggestie Henk en anders die Okoye (ex Sparta)!

LucNilis1

9 juli 2024 om 17:22

Die zal helaas te duur zijn ben ik bang..

Arends

10 juli 2024 om 16:50

Zal een dure optie zijn . De club waar hij nu speelt heeft 13 miljoen voor hem betaald en zullen wel meer vragen, Flekken doet het daar gewoon goed. Zijn salaris zal ook niet misselijk zijn.

Feliix

9 juli 2024 om 16:11

Zoet als 2e keeper ipv Drommel is zo slecht nog niet. Ben wel benieuwd wie PSV wil halen als eerste keeper mocht het zo ver komen

KoenPSV

9 juli 2024 om 16:27

Verbruggen, Flekken? Ik zou.het niet weten wie eventueel Benitez zou moeten vervangen. Drommel hebben ze geprobeerd, maar bleek geen succes als 1e doelman van psv.

LvGael

9 juli 2024 om 16:46

Verbruggen is gewoon onhaalbaar. Heeft al 50% van de wedstrijden gespeeld vorig seizoen in de Premier League en dit percentage zal alleen nog maar hoger worden mits hij fit blijft

Marokkaas

9 juli 2024 om 17:00

Flekken is ook gewoon onhaalbaar. Verdient een lekker salaris bij Brentford, waar hij basisspeler is en hij net een seizoen zit. Denk niet dat hij haalbaar is voor PSV.

Bongiorno

9 juli 2024 om 18:00

PSV heeft 30-40 miljoen liggen voor een keeper?

Oortap

9 juli 2024 om 21:17

Ik zou Bizot misschien proberen. Goede leeftijd voor een keeper, sterk seizoen in Frankrijk gekeept en kan je misschien overhalen om terug te komen naar het thuisfront. Daarnaast mogelijk ook meer kans op Oranje, aangezien Koeman geen Franse competitie kijkt.

Afcakampioen

9 juli 2024 om 22:27

Unerstall terug halen?

KiRoNi

9 juli 2024 om 16:15

Jeroen Zoet als tweede keeper kan ik mee leven maar mocht Benitez vertrekken dan zal PSV toch echt hoger moeten mikken dan Zoet. Ik denk dan op zijn minst aan Nick Olij maar liever nog Mark Flekken. Flekken is volgens Transfermarkt 12 miljoen waard en dus moet Benitez dan dus flink wat geld opleveren. Volgens Transfermarkt is Benitez 13 miljoen waard maar hij heeft nog maar een contract voor één jaar.

Marokkaas

9 juli 2024 om 16:57

Flekken is een jaar geleden gekocht door Brentford voor dertien miljoen en is basisspeler in de Premier League. Heeft ook een contract tot 2027. Lijkt me onhaalbaar voor Psv.

Voor Benitez ga je niet meer dan tien miljoen vangen, met een contract voor nog maar een jaar.

Oortap

9 juli 2024 om 16:22

Ik dacht heel even aan Okoye als een interessante optie als eerste keeper, omdat hij weg mocht bij Watford. Blijkt dat hij nu alweer bij Udinese speelt.

LucNilis1

9 juli 2024 om 17:24

Evengoed inderdaad interessante optie.. Mocht dat onhaalbaar zijn zou ik het gokje olij ook wel aandurven

veldmannetje

9 juli 2024 om 17:05

Zit der nu ook al een jaartje en PSV met CL is voor hem toch stap omhoog en Marco Silvestri hebben we goeie vervanger (keepte vorig seizoen ook nog 17 wedstrijden en daarvoor 2 seizoenen de nr 1. en Okoye keepte er 21) en als je genoeg geld bied is iedereen te koop. Okoye vind ik een interessante optie,

Drommel vind ik niet goed genoeg (zelfs niet als 2e keeper) verkopen of desnoods verhuren (om hem in de picture te brengen), bij het oefenduel met anderlecht is 3-0 aan hem te wijten, wou de aanvaller uit kappen maar mislukte waardoor anderlecht makkelijk de 3-0 kon maken. Zoet zou een prima 2e zijn en als Zoet zijn beste vorm aantikt zelfs als 1e keeper (met nadruk op als)

Olij heeft 2 seizoenen zeer goed gedaan bij Sparta en zou ik prima vervanger voor Benitez vinden.
En natuurlijk ex-psv'er Lars Unnerstall (wordt over 11 dagen 34) is fantastische keeper, als Bosz wel v.d. meevoetballende keepers maar gewoon 3 klasse beter dan Drommel en klasse beter dan Benitez

Oh ja David de Gea (33) heeft ook nog steeds geen club sinds zijn vertrek bij Manchester (dat zou een stunt wezen) en hoewel oud Kasper Schmeichel (37) is ook tranfervrij

JozefKiprich

9 juli 2024 om 17:32

Olij lijkt mij een prima optie voor psv. Of de Lange van de Eagles. Zoet zou ik niet doen.

Marokkaas

9 juli 2024 om 17:50

Als het klopt dat de interesse van Palermo in Zoet serieus is, dan zou ik als ik hem was niet gaan banken in Eindhoven. Palermo zijn bezig aan een opmars met een sportief project om zeer snel weer in de Serie A te spelen. Lijkt mij veel interessanter om daar als eerste doelman aan de slag te gaan.

Reageer

");newComment = newComment.concat("","");newComment = newComment.concat("","#");newComment = newComment.concat("",commentNumber);newComment = newComment.concat("","

");newComment = newComment.concat("", "

");newComment = newComment.concat("", commentText);newComment = newComment.concat("", "

Eventueel keeperscarrousel bij PSV kan mogelijk zorgen voor terugkeer van oude bekende (2024)
Top Articles
How to Play Pickleball - 9 Simple Rules for Beginners | Pickleheads
What Is Pickleball? Everything You Need To Know | Pickleheads
Whas Golf Card
2018 Jeep Wrangler Unlimited All New for sale - Portland, OR - craigslist
Form V/Legends
Terraria Enchanting
Ventura Craigs List
Legacy First National Bank
Craigslist Estate Sales Tucson
Aquatic Pets And Reptiles Photos
Slmd Skincare Appointment
Ree Marie Centerfold
Ts Lillydoll
Nj State Police Private Detective Unit
Walmart End Table Lamps
Alexander Funeral Home Gallatin Obituaries
Imagetrend Inc, 20855 Kensington Blvd, Lakeville, MN 55044, US - MapQuest
Walmart stores in 6 states no longer provide single-use bags at checkout: Which states are next?
Wausau Obits Legacy
Japanese Mushrooms: 10 Popular Varieties and Simple Recipes - Japan Travel Guide MATCHA
If you have a Keurig, then try these hot cocoa options
PCM.daily - Discussion Forum: Classique du Grand Duché
Hood County Buy Sell And Trade
Dr. Nicole Arcy Dvm Married To Husband
Firefly Festival Logan Iowa
Hwy 57 Nursery Michie Tn
Ts Modesto
Alternatieven - Acteamo - WebCatalog
Darktide Terrifying Barrage
DIY Building Plans for a Picnic Table
Dubois County Barter Page
Panchitos Harlingen Tx
Vip Lounge Odu
42 Manufacturing jobs in Grayling
Leatherwall Ll Classifieds
Watchseries To New Domain
Puffco Peak 3 Red Flashes
Marcus Roberts 1040 Answers
Kornerstone Funeral Tulia
Bunkr Public Albums
Grizzly Expiration Date Chart 2023
Blue Beetle Showtimes Near Regal Evergreen Parkway & Rpx
Sechrest Davis Funeral Home High Point Nc
Eat Like A King Who's On A Budget Copypasta
How To Get To Ultra Space Pixelmon
From Grindr to Scruff: The best dating apps for gay, bi, and queer men in 2024
Large Pawn Shops Near Me
Tyco Forums
A rough Sunday for some of the NFL's best teams in 2023 led to the three biggest upsets: Analysis
Who uses the Fandom Wiki anymore?
WHAT WE CAN DO | Arizona Tile
When Is The First Cold Front In Florida 2022
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated:

Views: 5786

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.